Navigaatio

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Gingaa omalla tyylillä.

Tämmöinen postaus tällä kertaa. Eli kaikilla on oma tapansa keräillä, piirtää,säilöä ja ihastella gingaa.

Oma kerääminen

Minua ei kovinkaan paljon kiinnosta nuo figuurit ja pehmot. Keräilykortit,mangat, DVD:t, julisteet ja semmoinen mikä ihan oieasti näyttää Takahashin käden töiltä. Nyt keräilen melko paljon lisää mangoja kokoelmaani. Oma keräilyjärjestykseni on: manga-->julisteet-->keräilykortit-->DVD:t-->iloitseminen!!

Oma ginga piirtotyyli

On ollut jo kauan hakusessa tuo oman ginga piirtotyylin luominen. Aloitin katsomalla mallia mangoista ja piirtelin, mutta se jäi lyhyeen, sillä en mielestäni osannut piirtää yhtään mitään. Se johtui tietysti vain siitä, että en ollut Takahashi. Seuraavaksi katselin neteistä joitain piirto-ohjeita. Löysinkin hyvän, mutta paperi tuli vain rypistettyä. Luovutin sillä en muka osannut piirtää mitään. 
Kokeilin myös ginga-chibejä, mutta en osannut sitäkään. Fyken tunnilla en oikein jaksanut kuunnella opea. (huikea paljastus o.o) Piirtelin siinä jotakin ja siitä alkoi muodostua Gin! 
Piirtämämilläni ginga hahmoilla on isot, usein alhaalla olevat korvat. Eli, kuin pystykorvainen koira korvat luimussa. Hahmot ovat myös siroja verrattuna, esim: Mossiin. Pää on epärealistinen. Piirrän usein sarjakuva tyylistä hommelia. No, mutta tuossa pari kuvaa:

Akame

Foxy

Weed

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti