Navigaatio

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ne hahmot joita tahtoisin muuttaa

En sitten viitsinykkään arvostella mitään niin, kuin oli suunnitelmissa, vaan nyt kerron hahmoista, joita muuttaisin itse hieman. Luonteeltaan, ulkonäöltään, voimaltaan tai varustukselta. Näitä ei tule kovin montaa. Se ei, kuitenkaan kerro, että ginga olisi huono juuri noilla hahmoilla. Kerron vain pieniä parannuksia.
Tässä hahmot siis ovat:

Olisin halunnut Weedin menneisyydestä toisenlaisen. En oikein tykännyt siitä, että Sakura antoi Joen ja Yukimuran pois, muttei Weediä. (osa 30)  Tässä siis oma Weedille keksimäni menneisyys:
Sakura antaa Yukimuran, Joen ja Weedin pois. Weed ei tykkää tästä ja alkaa vinkua kävellessään pois Sakuran luota. Myöhemmin selviäisi, että Sakura on huonossa kunnossa ja puolivuotias Weed lähtee etsimään Sakuraa veljiensä kanssa, mutta he joutuisivat eroon toisistaan ja tapaisivat vasta Hougenin kuoleman jälkeen. Weed löytäisi Sakuran, mutta Smith olisi haudannut tämän. Sitten Weed ja Smith lähtisivät etsimään Giniä. Myös Weedin väri voisi olla, vaikka musta. 

Genba
Genban rotu voisi hyvinkin olla jokin Tosa tai Mastiffi, joka koko ajan kyseenalaistaisi Hougenia. Hougen ei, kuitenkaan pystyisi tappamaan tätä, koska Genba olisi joskus pienenä pelastanut pikku-Hougenin. Genba siis käyttäisi asemaansa hyödyksi ja jossain vaiheessa nousisi Hougenia vastaan. Hougen tietysti tappaisi Genban, mutta jäisi sitä jälkikäteen kiromaan. 

Kite
Kite olisi ollut kivempi jos olisi pysynyt uskollisena Hougenille loppuun asti ja vasta, kun Hougen kuolisi Kite pakenisi ja jäisi miettimään ihin nyt kuuluu. Hän voisi yhtä hyvin lähteä tappamaan Oulaisia, mutta sitten jossain Weedin loppupuolella Kite juoksisi Oun-sotureiden avuksi, jossain taistelussa. Sen jälkeen Kite liittyisi Oun armeijaan. 
Eli siis:
Käskyläinen-->soturi-->erakko-->soturi


3 kommenttia:

  1. Tuo Weediä koskeva muutos kuulostaa ihan hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Mutta huomasin juuri yhden oudon kohdan:
      Weed löytäisi Sakuran, mutta Smith olisi haudannut tämän.
      XD Kuulostaa vähän jännältä.
      Mutta tulipahan hupia päivään! x)

      Poista
    2. Tai voisihan Smith olla hautaamaisillaan ja Weed ehtisi väliin. ^^

      Poista